Menu Zamknij

Inkubator In vitro

Inkubator Daisy II ANKOM

  • Określenie wyników rzeczywistej strawności „in vitro”, pozornej strawności, badań szybkości, strawności celulozy neutralnej i innych powiązanych badań dla wszystkich pasz i karm
  • Pomiar dla ponad 100 próbek w tym samym czasie
  • Możliwość rozdzielenia próbek pomiędzy cztery szklane naczynia
  • Stała szybkość mieszania wszystkich naczyń
  • Temperatura inkubacji: 39.5 0C +/- 0.50C
  • Wysoka precyzja pomiarów
  • Obniża kosztów pracy o 50% lub więcej
  • Technologia z zastosowaniem Woreczków Filtracyjnych
  • Redukcja ilości czynności laboratoryjnych i używanego szkła (brak konieczności używania probówek)
  • Eliminuje używanie łaźni wodnych
  • Mała ilość powierzchni zajmowanej przez aparat
  • Precyzyjne i spójne wyniki